Ruhani Savaşın İncelikleri: Ters Tevrat Ayinleri

Güncelleme: Bir süre önce (sık sık düşman tarafından yapıldığı gibi) Joy of Satan sitesinde saldırı düzenlendi ve pek çok link bozuldu. Bu linkler arasında, RTR dosyalarının hepsinde verdiğimiz MP3 ses dosyaları da bulunmaktaydı. Mail aracılığıyla bu durum dikkatimize çekildi ve an itibariyle RTR'lara dair bütün belgelerdeki MP3 linkleri sorunsuz çalışmaktadır, RTR yapma tecrübenizin iyice kolaylaşması dileğiyle. Son olarak da bir daha böyle bir durumdan muzdarip olmamanız için RTR ses dosyalarının hepsini içeren bu klasörü indirebilirsiniz, bütün RTR'larla ilgili tüm belgeleri içeren klasör de buradadır. İyi çalışmalar.
Evet sevgili okuyucularımız, tekrar esenlikler. İslam yazı dizisine İslam'dan daha önemli bir iş için (yani bu dünya üzerindeki herhangi bir iş olabilir, ama anladınız) kısa bir ara veriyoruz. Bugün El-İlah'a sövmeye bundan çok daha önemli bir iş için ara veriyoruz (ve Pislam'a pislik atan yazılardan sıkılanlar için diyoruz, o yazı dizisi yakında bitecek).

"Allah"'ı yoketmek için.

Daha ilk yazımızda bahsettiğimiz üzere biz Satanistlerin 3 ana görevi var. Kendimizi geliştirmek, çevremizi geliştirmek ve türümüzü geliştirmek. Zira tıpkı Şeytan Baba'nın da söylediği gibi "Hayatın anlamı kendini ve evreni iyileştirmektir.". Ama bazen bunu istemeyen, çekemeyen, Şeytan'ın biz insanlara bahşettiği gibi kendi başına ve başka bir varlığa bel bağlamadan büyüyemeyen uzaylı türleri kalkıp Tanrıların elinin değdiği medeniyetlere saldırıp sömürmeye çalışıyor. Dünyamızda da bunun eseri İbrahimi inançlar ve de Yahudilerin yarattığı diğer kontrol programları. Bu insanlıktan nasibini alamamış, adaletsiz, barbar ölüm tarikatlarının sonucundan ve ne kadar aşağılık olduklarından özellikle de İslami yazılarımızdan sonra daha da bahsetmeye gerek yok. Artık boş laf yapmaya da gerek yok.

Neden mi? Çünkü artık düşmanın üzerimize yağdırdığı lanetlere karşı bir silahımız var. Hem de anadilimizde. Gördüğünüz gibi yayınlanan yazılar azalsa da kesinlikle kaliteden ödün vermiyoruz. Sessizliğimiz asaletimizdendir sizler için meşgul olduğumuzdandır!

Peki bu silahımız ne mi? Ters Tevrat Ayinleri, veya aramızda daha sık kullanılan tabiriyle "RTR"lar (Ters Tevrat Ayini/Ritüeli'nin İngilizce karşılığı olan Reverse Torah Ritual'dan kısaltmadır.). Yine sanılmasın bir yabancı hayranlığı var, elbette yok. Ama bu ayinler -yine tarafımızdan- Türkçeye çevrilene kadar takip edebildiğimiz kaynaklar İngilizce'ydi. Ama istedik ki yabancı dili olmayan kardeşlerimiz de Yahudilerin ve onların efendileri, bize düşman Reptilian uzaylılarının üzerlerimize saldıkları korkunç lanetlere karşı tam güçte, yılmadan savaşsın. Ama önce biraz ön bilgi gerekebilir.

RTR'lar nedir?

RTR'lar (kısaltma, İngilizce Reverse Torah Ritual'dan gelmektedir), veya Ters Tevrat Ayinleri YHWH'in güç sistemini sekteye uğratmamıza yarayan büyü çalışmalarıdır. Her yıl Yahudi hahamlar belli zamanlarda toplanıp İncil ve Tevrat'tan Centil (Yahudi olmayan her ırk) ırkların üzerlerine lanetler yağdırırlar. Bunu görmek için onların yazdığı İncil ve Kur'an'a bakmanız bile yetecektir. Bu lanetler Centil ırkların gözünün önüne "perde çekmeye" ve böylece onları ruhani olarak kör ve zayıf bırakmaya, Yahudilerin işledikleri insanlık suçlarına ve de gerçek tarihlerine karşı kör etmeye; insanların YHWH'e (= Yehova = Yahweh = Elohim = Allah) kör kütük tapınmalarına, kurbanlar vermelerine ve İbrahimi öğretileri sorgulamadan takip etmelerine "yarar". Bizim yaptığımız Ters Tevrat Ayinleriyse Centil ırkların üzerinden bu lanetleri çözme ve tersine çevirme, Yahudilerin işledikleri suçların cezalarını üstlenmeye zorlama ve YHWH'in enerji sistemini çürütüp yoketmeye yarar.

Yüzyıllarca Yahudiler rakipsizce biz Centiller üzerinde hüküm sürdü, bizi baskıladılar, kendi Tanrılarımızı reddedip lanetlemeye ve kendi sahte, barbar, kana susamış "tanrı"larına tapınmaya zorladılar, bizi köle gibi çalıştırıp kendileri emeklerimizle beslendiler ve medya ve yayın organlarının üzerindeki demir yumruklu kontrollerini kullanarak inanabileceğimiz, inanamayacağımız, düşünebileceğimiz ve söyleyebileceğimiz her şeyi kendileri dikte ettiler. Orijinal dinimiz olan Satanizmin bozulması ve kötülenmesi onların suçu, kendi Tanrılarımıza sırtımızı dönüp onlara küfürler ettirilmemiz, onlara ve doğaya birer suç niteliğindeki İslam gibi kanser programları takip ettirilmemiz onların suçu , ırklarımızın saflığının bozulması ve siyahla beyazın karışması neticesiyle ikisinin de yokolmaya sürüklenmesi onların suçu, insan olarak etiğimizin bozulması ve tüketici, üretmekten ve çalışmaktan kaçan, ister cinselliği aşırı baskılama, ister de cinselliği aşırı serbest bırakma şeklinde olsun cinselliğe aşırı odaklanmamız da onların suçu ve medyada her gün tekrarlanan yalanlar ve de kendi halklarımızdan nefret etmemiz, ettirilmemiz, kendi aramızda bölünmemiz ve savaşmamız ve bu sayede tüm bu kukla oyununun arkasındaki hokka burunlu kukla efendisini göremememiz onların suçu ve onlar bunu böbürlene böbürlene kabul ediyor.


Neyse, sözü fazla uzatmayalım. Kısaca Centil kardeşlerimiz, eğer siz de Spiritüel Satanizme girdiyseniz ve Tanrılar için, insanlık için, kendiniz için ne yapacağınızdan emin değilseniz Tanrıları en memnun edebileceğiniz ve dünyaya en direkt katkıda bulunabileceğiniz yol Ters Tevrat Ayinleridir. Zaten ayinleri incelediğinizde her birinin tam olarak ne işleve sahip olduğunu gerek afirmasyonlardan, gerekse önlerindeki açıklamalardan anlayabilirsiniz. Bununla birlikte bu yazımızda da her bir RTR'ın tam olarak ne işlevi olduğunu detaylı bir şekilde anlatıyoruz. Burada ise RTR'ların genel faydalarını biz yine de sayalım:


Ve evet, ilk noktamıza insanlar "Ama siz de her şeyi ruha yoruyorsunuz ya, fiziksel düzlem daha önemli değil mi?!" diyebilir. Buna verilebilecek en net cevap şudur: Hayır. Zaten bizi bu materyalistik düşünce paradigmasına itenler Yahudiler ve onların bize pazarladıkları, ruhaniyetten nasibini alamamış ölüm tarikatları. Ama sizi temin ederiz ki tepedeki Yahudiler ruhaniyetin ne güçlü bir silah olduğunu biliyor. Orta Çağ'da neden en ufak bir ruhani güç veya bilgiye sahip olan kişilerin sadece kendilerinin değil, tüm soylarının katledildiğini sanıyorsunuz? Ruhani bilgiyi yoketmek ve onun yerine insanları kör ve zayıf bırakacak, kendileriniyse güçlü kılacak anti-ruhani sistemler yerleştirmek için. Jehova'ya roket atamazsınız, mermi geçirmez, alev fırlatıcı işlemez. Ruhani, tinsel enerjiden yaratılmış bir yapıdır. Böyle ruhani bir yapıyla savaşmak için yine ruhani enerjiler gerekmektedir. İster Sağ Elci olsun, ister Sol Elci. Değişmez bir okült prensibi vardır:

Yukarıda nasılsa, aşağıda da öyledir. As above, so below. Düşmanın ajandasının bu kadar güçlü olmasının tek sebebi 4 milyar insanın aslında tek başına hiçbir gücü olmayan Yahweh'e tapınmasıdır. Sonra görünüyor ki kendi başına sıradan bir düşünce formu olan Yahweh küresel çapta terör estirebilecek bir megayapı olmuş. Ve eğer ki buna karşı duracak bir güç olmazsa düşmanın ajandası gerçek olacak. 4 milyar insanın inanıp psişik enerjilerini meydana gelmesi  için kullandığı "kıyamet" gerçekten kopacak. Son yıllarda düşmanın ivmesi gerçekten çok zayıfladı. Bu ivmeyi tamamen bizim tarafımıza geçirmek ve orada tutmak da bizim elimizde, baskıyı azaltıp düşmanın tekrar gücü demir yumruğuyla kavramasına izin vermek ve Orta Çağ'daki cadı katliamlarının bir daha yaşanmasını sağlamak da.

Yani isteyen tembellikten RTR'ları yapmayı reddetsin, isteyen bilgisizlikten, isteyen de sadece Satanizm yaftasını kullanarak bizi birbirimize düşürmeye, araya yanlış bilgiler sokmaya çalışan bir ajan olduğundan; gerçekler hiçbir halükarda değişmiyor. Yahudilerin ruhaniyeti bizim üzerimizde bu kadar yoğun bir şekilde kullanma sebepleri bu kadar etkili olması, ve ruhaniyete de ruhani kuvvet dışında hiçbir şey karşı gelemez. Büyüyü sadece büyü yenebilir. İsterseniz Yunan Tanrıları gibi inşa edilmiş bir vücudunuz olsun, ister büyük bir deha, eğer ki büyü hakkında ne ufak bir şey bile bilmiyorsanız ne bu konuda uzman kişilerle başa çıkabilirsiniz, ne de kendinizi en ufak bir lanetten koruyabilirsiniz. Doğanın gerçeği budur.

Bununla birlikte eklememiz gereken bir nokta da, zaten çoğu aktif olarak çalışan ve pratik yapan SS'in aynı zamanda fiziksel düzlemde de makul ölçülerde aktif olduğudur. Örneğin size bilgi vermek için uğraş verdiğimiz bu site, etrafta (kendilerine risk olmadığı sürece) insanları uyandırmak için uğraş veren kardeşlerimiz, hiç değilse zihni özgürleşmeye müsait olanlara düşman programlarını sorgulatmamız fiziksel aktivite değildir de nedir? Cami yakacak, adam öldürecek halimiz elbette yok, Satanistler yasalarla uyumlu yaşar ve toplumsal huzuru bozmak sadece davamızı zehirler. Bu konuda biz Satanistleri yerenlere karşı dikkatli olmanızı bu yüzden tavsiye ediyoruz, çünkü uzaktan ciddi ve anlamlı bir itiraz gibi görünen verdiğimiz örnekte bile hin ve tehlikeli emeller yatabilir. İşin ruhani boyutunu çözdüğünüz sürece, zaten gerisi gelecektir.

Zaten RTR'ların hem topluma, hem de kişinin kendisine olan muazzam faydaları ve yapmanın kolaylığı düşünüldüğünde, yapılmaması gerçekten saçmalık oluyor. O yüzden kontrollü karşıtlıklara, Yahudi ajanlarına ve Yahweh'in sezgilerinize takmaya çalıştığı kancaların düşündürdüklerine inanmayın ve vurun "Allah"ın beline!, özgürleştirin artık kendinizi, Tevrat ve kehanetlerini kırın geçin!


 


Etiketler: , , , , , ,