Yahudiler, "Anti-Semitizm" ve Joy of Satan organizasyonu hakkındaki duruşumuz

İnternette Satanizmin pek çok çeşidi hakkında pek çok yazı var.
Ve bu yazılar(ın özellikle Türkçe olanları, ama İngilizce olanları da bu duruma istisna değil) genellikle iki konuda hemfikirdir:

"LaVey'ci Satanizm çöptür" ve "Joy of Satan organizasyonu bir avuç çılgın, manyak "neo-nazi" ve Satanizmin yüz karaları".

Bugün bu iki konuyu (Yahudileri de sayarsak üç) ele alacağız ve de büyük ihtimalle bize nefret çekecek ilk yazımızı da yazmış olacağız. Ama gerçeklerin bilinmesi gerekiyor. Öncelikle LaVey'i ve LaVey'ciliği ele alalım.


LaVey ve LaVeyci Satanizm özellikle günümüzde bayağı bozulmuştur, doğru. Öyle ki süslü bir Ateizm haline gelmiştir. Ama ve lakin LaVey'in Satanizme büyük hizmetleri bulundu. Onun sayesinde Şeytan'ın ismi uzun zaman sonra tekrar duyulmaya başlandı. Ve de Satanic Bible'da LaVey ayinler sırasında Demonların varlığını hissettiğini yazmıştır. Ama ne yazık ki çoğu Hristiyan gibi çoğu LaVey'ci de kendi İncillerini okumaz, ve bu yüzden bunu bilmezler.

Aynı zamanda bilinmesi gereken bir şey de var; Anton LaVey bir Yahudiydi, öyle ki asıl soyadı Levi'ydi ve Levi çok popüler bir Yahudi soyismidir. Bunu ona pislik atmak için söylemiyorum, devamını okuyun.

LaVey'in zamanlarında Satanizm (yani en azından bu bağlamda Orijinal Paganizm) iyiyi bırakın nötr bir ışık altında bile bilinmiyordu. 20. yüzyılda Hristiyan kilisesi günümüze kıyasla gerçekten çok büyük bir güce sahipti ve de bu yüzden Şeytan'ın "kötülüğün efendisi olduğu" düşünülürdü ve kimse ötesini, berisini, gerisini, başka şeklini düşünmeye cüret bile edemezdi. Ama sonra LaVey geldi, durumu değiştirdi. Şöyle ki Yahudilerin günümüzde nüfuz ve zenginliğin çoğuna sahip oldukları su götürmez bir gerçek. Bir Centil Şeytan hakkında pozitif bir şey söyleyemezdi, yoksa kilise ve toplumun ağır baskısına maruz kalırdı. Ama (((Tanrı'nın seçilmiş kişileri))) istediklerini yapabilirdi. Kilise kalkıp (((İsa peygamber))) ile aynı ırktan olan birisine el mi kaldıracak? Tövbe, haşa!

Ama LaVey aslında ruhen bir Centildir. Ruhen derken, her ruhun da tıpkı her bedenin olduğu gibi bir cinsiyeti ve ırkı vardır; bu konudan da ölüm sonrasını konu alacak olan yazımızda detaylıca bahsedeceğiz. Her neyse, LaVey bir Centildi ve Şeytan o zamanlar kendisinin ve gerçek Tanrıların ismini sadece Yahudi bir aileye doğmuş birisinin duyurabileceğini biliyordu. Bu yüzden LaVey'i Yahudi bir aileye reenkarne etti. LaVey de işini pek çok hatayla da olsa tamamladı. Ve bu hatalar da genel olarak LaVey'in Centil ruhunun Yahudi bedeniyle etkileşmesinden ve muhakemesini kötü etkilemesinden kaynaklandı. Ama yine de LaVey'in bize ve Tanrılarımıza hizmeti hatrı sayılabilecek miktardadır. O olmasaydı günümüzde Satanizmin bu kadar bile bilinmesi imkansızdı.


İkinci konumuz Yahudiler. Hadi başlayalım.

Dünyayı kasıp kavuran, ideolojik, ruhani ve teknolojik ilerlememizi bin yıl aksatan Hristiyanlığın Yahudi eseri, sahte ve gerçekte olmamış İsa figürünün bile insanların tapınacağı Yahudi bir idol olarak yaratılmış olduğunu biliyor muydunuz?

(http://see_the_truth.webs.com//Jesus_Christ.htm)

Elbette ki bu İbrahimi inançlar saçmalık, bu sözde "peygamber"ler de asla olmadı ama bu bile bunlara inanan insanlara güçlü bir sübliminal mesaj. "Yahudiler efendileriniz, Yahudiler (((Tanrı)))nın seçilmiş kişileri, Yahudilere tapın." Şeytan'daki kardeşlerim de, genel olarak Centil kardeşlerim de bu yalanlara bazen böyle düşüyor diye üzülüyorum ve bu yüzden de gerçek dünyadan örneklerle devam ediyorum.

Adı tüm uygar insanlarca terörizmle, çocuk tecavüzüyle, barbarlıkla, vahşilikle, mağara adamlığıyla eş anlamlı olan Pislamın Yahudi eseri, onun da sahte ve çocuk tecavüzcü Muho'sunun Yahudi olduğunu biliyor muydunuz?

(https://spirituelsatanizm.blogspot.com/2017/08/yahudi-peygamber-muhammed.html)

Yahudilerin "kutsal kitapları" olan Tevrat'ın sadece Centil ırklara sayıp sövme, baskılama, kontrol etme, lanetleme ve kurban etme ve oldukça hatrı sayılır kısımlarıyla da çocuk tecavüzü nasıl ve ne kadar "yapılabilir" gibi çok önemli(!) detayları açıklayan rehber bir kitap olduğunu biliyor muydunuz?

Yüz milyondan fazla insanın katline sebep olan Komünizm gibi vahşi ve geriletici bir ideolojinın başını çeken Karl Marx, Trotsky, Lenin gibi isimlerin de birer Yahudi olduklarını biliyor muydunuz?
(http://www.deathofcommunism.josru.com/stalin-the-jew/)
(http://www.deathofcommunism.josru.com/lenin-the-jew/)
(Bunlar yetmediyse veya "kötü kalpli Nazi kaynakları"ysalar Wikipedia'dan bile araştırıp bunların Yahudi olduklarını görebilirsiniz.)

Yahudilerin tarih boyunca bulundukları TÜM ülkelerden hepsinin tefecilik, toplumun ahlaki ve kültürel yapısını bozma, çalıp çırpma, dolandırma gibi suçlardan ötürü kovulduklarını biliyor muydunuz? Biliyorduysanız da sizce bu Yahudiler hariç diğer tüm ülkelerin suçu mu?
https://puu.sh/vpHk8.jpg


Aynı zamanda beyaz ırkı her zaman için öcü gibi gösterip insanları, insanlığı bu ezeli düşmanlarına karşı kışkırtmak da cabası. Zaten bu yüzdendir ki Avrupa'ya (ve ülkemize) olan tüm göçlerin arkasında bu pislikler var. Amaçları ırklarımızın saflığını yokedip ortaya tek, değişmeyen, kimliksiz, aynı, aptal ve zayıf ve bu sayede kontrol edilmesi kolay tek bir ırk yaratıp başa geçmek.

Bu iddiamıza ziyadesiyle kanıt (Yahudilerin kendi ağzından gelen ifadeler de dahil bir şekilde) burada bulunabilir:


Peki ya günümüzde insanların beynini yıkamaktan başka işlevi olmayan medyanın arkasında kimler var?


Alttaki yazının tercümesi: 
"Yahudiler ABD nüfusunun sadece %2'sini temsil ediyorsa (ana firmasının da Yahudi bir genel müdürü ve Yahudi çoğunluklu "C-Level" yöneticileri (CEO, CFO, CTO gibi seviyeler) olan bir firma olan) bir medya organizasyonunun Yahudi bir Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcısı, Yahudi çoğunluklu İcra Kurulu Başkan Yardımcıları, Baş Politik Haber Sunucusu, Baş Politik Muhabir, Baş Politik Analist, Baş Politik Direktör, Baş Ulusal Muhabir ve Baş Washington Muhabiri -6 "baş" muhabir pozisyonunun 6'sı da- olması ve kanalın şu an yayında olan programlarının çoğunluğunun -en az 13'ünün- sunucularının da Yahudi olması tuhaf olmaz mı?
Neredeyse hepimizi hedef alan bir komplo var gibi..."


İnsanlara doğadışı ve zararlı fetişler veren (ırk karıştırma, çocuk istismarı, dışkı ve idrar takıntısı, vesaire) porno endüstrisinin arkasında kimler var? Evet, doğru bildiniz!


Bu tarihi ve güncel anekdotlar yeterli gelmediyse (ki gelmeli) hadi işleri biraz çirkinleştirelim. Bakın bakalım tüm Yahudilerin "kutsal" kitaplarında nasıl insanlık dışı ayetler var. Kaynaklardan biri İslami bir site olabilir ama bu bu konudaki içeriğin doğruluğunu değiştirmez, isteyen Yahudi kitaplarındaki bu ibareleri kendileri arayıp rahatlıkla bulabilir:

https://www.mumsema.org/dinler-tarihi/83239-igrenc-bir-yasa-talmud.html
https://groups.google.com/forum/#!topic/dindersi/qJ6dfH95Rz4
Centillere her türlü baskı öngörülüyor, hatta 3 yaşındaki kız çocuklarımız bile onlar için seks objesi haline getiriliyor; ama biz onlara karşı hiçbir duruşta bulunmayacağız, öyle mi?

Bu noktada "Ama bütün Yahudiler Musevi değil ki!" diye savunma yapılabilir, ama ve lakin tüm ırksal Yahudi bebekleri Tevrat okunarak yetiştirilir. Onların "üstün", bizimse "sığır" olduğumuz "gerçeği" ufak yaştan beyinlerine programlanır. Zaten insanlığa katıksız zarar sağlamış bir ırk oldukları düşünülürse yapılabilecek bu savunma da yersiz olacaktır.

Peki ya bir insanlık dramı olan atom bombasının arkasında kimler var? Hadi hadi, çekinmeyin. Artık bu cevaba alışmışsınızdır!


Gerçek şu ki "Anti-Semitizm" ise sadece Yahudi ırkını oluşturan gen gruplarına karşı haklı bir şekilde yapılan herhangi bir eleştiriyi büyülü bir şekilde hükümsüz bıraktığı sanılan, dillere pelesenk olmuş, ve hatta yine bir Yahudi Bolşevik tarafından yaratılmış bir kelime o kadar. Bu kelime herhangi birinin meşru ve haklı endişelerini sektirmek ve herkesin içinde Yahudiler için sahte ve indoktrine edilmiş bir koruma güdüsü yaratmak için yaratılmış bir kelime. Ama gerçek şu ki Yahudiler tarafından yaratılmış "din"lerin anti-Centilliklerini ve de az önce de gösterdiğim üzere Yahudilerin nasıl her zaman İbrahimi inançların en tepesinde olduklarını reddedemezsiniz. Ve yine gösterdiğim üzere Yahudilerin çağlar boyunca kendi suçları üzerine yüzlerce ülkeden kovulduklarını da reddedemezsiniz - başka hiçbir insan grubu bu kadar şüpheli aktivitenin kaynağı olmamıştır. Buna objektif olarak bakmalısınız. Bir insan vücuduna parazit girerse vücut ne yapar? Kendisini parazitik yaşam formuna karşı  savunmayı "ayrımcılık olur" diye red mi eder? Hayır. Vücut parazitten kurtulur. Bu atalarımızın binlerce yıl boyunca yaptığıyla tıpa tıp aynı. Bunun günümüzde neredeyse imkansız olmasının tek sebebi de yine bu "Anti-Semitizm" ve "Irkçılık" gibi tepki çekme amacıyla yaratılmış, içi boş kelimeler. Hayat türümüzün devamlılığını korumak ve evrilmekle ilgilidir. Eğer türümüzün varlığına kadar her şeyi tehdit altındaysa buna karşı çıkmalıyız. Çünkü çıkmazsak en nihayetinde zaman içinde yokedileceğiz. Doğanın yolu budur, ve Satanizm de doğanın ebedi yasalarıyla uyum içinde yaşamaktır. Gerçekliğin, doğanın ta kendisinin kurallarına karşı çıkmak doğanın öcünü şüphesiz üzerimize çekecektir.


Ve şimdi de son nokta olan Joy of Satan'a gelelim. Joy of Satan'a çamur atmaya çalışan çoğu organizasyon ve kişi (onlardansanız sizi en azından şimdilik tenzih ediyorum, çünkü neredeyse her sözde "Satanist" çevresinde JoS'dan nefret edilir ve akranlarınızın böyle düşünmesinden ötürü araştırma yapma gereği duymamış olabilirsiniz) bunu sadece ve sadece Nazi oldukları noktasında yapabiliyor. Ama bu çamuru atmaya çalışan organizasyonlar bile Joy of Satan'daki Demon mühür ve açıklamalarının, güç meditasyonlarının ve özellikle de Satanik Enochian Anahtarlarının internette buldukları en otantik ve işe yarar ruhani bilgiler olduklarına kalıplarını basıyor ve bunları kullanmayı devam ediyor. Hatta genelde JoS'e çamur atmaya çalışan siteleri incelerseniz başka makalelerinde de Joy of Satan'ın teknik ve bilgilerini ya kullanırlar, ya okuyucuya kullanmalarını tavsiye ederler ya da direkt olarak alıntılarlar. Ya da son bir ihtimal olarak bu öğretilere "Jehova'nın ve İsa'nın adına karşı koyarlar". Evet, biliyorum. Komik. Bu bir ikiyüzlülüktür elbette ve onlar kendilerini biliyor, ve artık siz de geliyorsunuz. O yüzden de ortada bir tek (((Anti-semitizm))) kalıyor.

Bu sebeplerden ötürü Joy of Satan organizasyonunun, onu ve ona bağlı yayın kanallarını yöneten Yüksek Rahip ve Rahibelerimizin sonuna kadar arkasındayız ve bilgilerini kullanıp bir yandan da isimlerini lekeleyenlerin de sonuna kadar karşısındayız. Son olarak da Üçüncü Gözü ve/veya diğer astral duyuları yeterince açık bireylere yönelik konuşuyoruz. İsterseniz Şeytan'ın kendisini veya O o an meşgulse başka bir Demon'u çağırıp Şeytan'ın Joy of Satan organizasyonu hakkındaki fikrini sorabilirsiniz. Size garanti veriyoruz ki Şeytan elbette ki Kendi seçtikleri Yüksek Rahip ve Rahibelerinin yanında olacaktır. Ve onların sözüne karşı gelmek bir nevi Şeytan'a ihanet etmektir. Elbette ki Satanizmde arabuluculuk yoktur ama eğer ki kendimize en yüce örnek ve lider olarak Şeytan'ı görüyorsak Onun kişisel olarak atadığı, dünyada önemli işlerini görüp bize yol gösterici Yüksek Rahip/Rahibelerine güvenmeyip bir de aktif olarak onlara pislik atmak Satanizmi sekteye uğratmaya çalışmaktır ve Şeytan Satanistlerin ayrı düşmesini kesinlikle istemez. Aramıza böyle nifak sokulması da sık sık Yahudilerin eseridir. Onların klasik bir taktiği, böl ve yönet. Bunlara gelmemeli ve birbirlerine "kardeşim" diyip ilk fırsatta bir paket sigara için bile birbirlerini sırtından bıçaklayan Müslüman sırtlan sürüsü gibi olmamalıyız. Biz Satanistler gerçek bir aileyiz ve sımsıkı birlikte durmalıyız ki ele geçirilmeyelim.


Sizi de gerçekleri objektif bir şekilde değerlendirmeye davet ediyorum. Tıpkı Şeytan'ın isim anlamı olduğu gibi Ebedi ve Mutlak Gerçeği görüp ona uygun yaşamaya.

O zamana kadar da Şeytan'ın ışığı üzerinize olsun.


Etiketler: , , ,