Şeytan

Çok uzun yıllar boyunca Şeytan hakkında çok fazla yalan ve yanlış bilgi yayıldı. Düşmanlarımız Şeytan'ı boynuzlu, kuyruklu, elinde mızrak olan kötü bir canavar olarak tanımladı.
Ancak Şeytan böyle bir görünüme sahip değildir. Düşmanlarımız Şeytan'a karşı kötü bir algı oluşmasını sağlamak için bu tarz söylentiler çıkardılar.
O aynı zamanda Orion İmparatorluğu'nun Nordik Tanrılarının lideridir.
Şeytan çok güzel bir görünüme sahiptir.

Bu resimler Şeytan'ın görünümünden esinlenen insanlar tarafından çizilmiştir.


● Şeytan'ın günü Pazartesidir.
● Renkleri mavi, kırmızı ve siyahtır.
● Sümerlerin Tanrısı EA'dır, aynı zamanda da "Dünyanın Lordu" anlamına gelen Enki olarak da bilinir. Melek Taus da günümüzde bile Şeytan'a "tapan" Yezidi halkının Şeytan'ı andığı isimdir, o da Şeytan'dır. Aynı zamanda da Türk'lerin İslam'a düşmeden önceki asıl dinlerinin baştanrısı olan Tengri, ve Tengri ile çok yakından ilişkili olan Odin de Şeytan'dır.
● Kutsal hayvanları yılan, keçi, karga, tavuskuşu ve ejderhadır.
● Onun sayıları 13, 666 ve 4'tür. [666 mükemmellik ve sonsuz yaşamın sembolüdür]
● Gezegenleri Üranüs ve Venüs'tür [Sabah Yıldızı lakabı buradan gelir].
● Onun yönleri hem Güney hem de Doğu'dur, ritüellerde Doğu kullanılır.

İnsanlığın asıl tanrısı Şeytan'dır. Onun istediği şey insanların ruhani bir şekilde güçlenip ölümsüzlüğe ulaşmasıdır. İnsan ruhu aslında güçlüdür ama insanlar kendilerini aciz bir varlık olarak sınırlamışlardır. Aslında irade ettiğimiz her şeyi yapabiliriz, Şeytan bize bu yetiyi vermiştir.

Şimdi soracaksınız, madem öyle neden Şeytan bu güne kadar hep kötü bir varlık olarak bilindi?
Şöyle ki YHWH (başka isimlerinin yanında Jehova, Yehova veya Allah adıyla da bilinir), yani Yahudiler'in tanrısı, gerçeği ve doğruyu saptırarak Şeytan'a kötü bir imaj yaratmıştır.
Yahudilik, Müslümanlık ve Hristiyanlığın beynidir. Yani şöyle ki bu iki İbrahimi  "dini" de Yahudiler yaratmıştır ve kontrol etmektedir. Zaten Kuran-Tevrat-İncil birbirine çok benzer ve amaçları aynıdır.

YHWH'ın amacı dünyayı tamamen ele geçirmek ve insanlığın ruhani enerjilerini tıpkı bir ineği sağar gibi sömürmektir.
İnsanlığın asıl tanrısı Şeytan ve bizler, insanlığın aydınlanması, gerçekleri fark etmesi ve barışı getirmek için onlar ile savaşıyoruz.

Yahudiler sürekli insanları birbirlerine düşman ediyorlar, savaş çıkarmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar. Günümüzdeki IŞİD bunun küçük bir örneğidir. Hatta geçtiğimiz günlerdeki 6 Nisan olayları da onlarla yakından bağlantılıdır.




Kısacası Yahudilerin anlattığı peri masallarına inanmayın, gözlerinizi açın ve daha geç değilken kendinizi kurtarın, çünkü siz otururken gelip sizin yerinize sizi kurtaracak bir figür yok. Şeytan yolu gösterir, ama yürüyüp yürümeme seçimini insana bırakır. "Herkesin kendi doğasının emirlerini takip etmesine izin veririm, ama bana karşı gelen buna feci şekilde pişman olacaktır." (Şeytan'ın Kara Kitabı Kitab-ı Celve'den)


Peki insanları kim yaratmıştır? Evet, Şeytan.

                                                            Yaratılış, DNA ve Nükleotid

"Dört maddenin, dört zamanın ve dört köşenin yaratılmasına izin verdim, çünkü bunlar varlıklar için gerekli olan şeyler."
-Şeyta

Burada elbette DNA'nın yapıtaşları olan Adenin, Timin, Guanin ve Sitozin'den bahsedilen bir benzetme var. Şeytan bizim evrimimizi çok gelişmiş genetik mühendisliğiyle hızlandırdı ve ilkel "maymun"lar olmaktan kurtardı; ve Tanrılarımızla birlikte antik uygarlıklardaki insanlara tarım, matematik, felsefe, fizik, etik ve ruhaniyet gibi çok önemli konuları öğretti. Şeytan bizi yarattı derken burada bahsedilen budur, gökyüzünde oturan bir babacığın ol deyip olması gibi bir saçmalık değildir.






Bu makale en önemli Tanrımız olan Şeytan hakkında olduğu için zamanla daha fazla bilgi eklenecektir.

Etiketler: , , , , , , , , ,