Yahudi Arketipi Nazıralı İsa

Geçen yazılarımızdan birinde Muhammed'in hokka burnunu ifşa ettikten sonra şimdi de aynısının İsa'ya yapılması uygundur, zira gerçekleri görmeye başlayan Centil kardeşlerimiz arasında hala Hristiyanlığın da İslam'la aynı kapıya çıktığını henüz farkedemeyenler var. O halde Hristiyanlığın baş karakteri olan İsa'nın nasıl ağır bir Yahudi olduğunu ifşa etmekle başlamak bu algıyı kırmak için çok iyi bir adım olacaktır. Önümüzde bu hedefle başlıyoruz.

Nazıralı İsa'nın bir Centil olduğunu iddia etmeye çalışan bazı ahmak Centiller var. Elbette bu pislik kişi tarih sahnesinde asla varolmamıştır, ve varolduğuna dair tek "kanıt" da İncil'dedir, o yüzden İsa'nın (olmasa da olduğunu farzedersek) ne ve nasıl biri olduğunu ve onun Centillerle ilişkisini öğrenmek için İncil'e bakmak gerekli ve yeterlidir.

Nazıralı İsa, Centillerin köle gibi tapınması için Yahudiler tarafından yaratılmış KURMACA BİR ARKETİPTİR. Bu karakter 20 civarı çarmıha gerilen Pagan Tanrısından yapılan, Pagan panteonlarından ÇALINTI ve BOZUNTUlara dayanır. Nazıralı İsa'nın kurmaca bir karakter olduğu ve Hristiyanlığın Pagan'lıktan çaldığı ruhani olgular hakkında (tıpkı alakalı İslam yazımızda da olduğu gibi) gelecekte daha detaylı bilgiler paylaşılacaktır, ama o vakte kadar bu makale de ziyadesiyle yeterli olacaktır. Yahudilerin kendileri de Nazıralı İsa'nın bir yalan olduğunu bilmektedir.

İbrahim neydi?



"Sünnet" adı verilen genital mütilasyon Centiller arasında popüler bir pratik değildi.

Yahudiler hariç Avrupalılar erkek sünnetini uygulamazlardı.




Soyu Yahudi olduğu bariz karakterlere dayandırılan Nazıralı İsa, aynı zamanda erkek Yahudilerin geleneklerine ve hahamların yasalarına göre doğumunun 8. gününde tapınakta (Yahudilerin sinagogları için kullandıkları bir kelime) bir haham tarafından sünnet edilip ismi verilmiştir:


İsa'nın annesi Meryem de bir kadının regl döneminden veya çocuk doğurmasından sonra bir süre "kirli" olduğuna dayanan ortodoks Yahudi yasalarını da yakından takip ederdi:




İncil'den şu kısımlar da Nazıralı İsa'nın Yahudi kimliği ve onun Yahudi olmayanlarla (Centillere) alakasını gayet barizce açıklar:

Özellikle 30-32. "ayet"lerde Centiller ile Jehova'nın, İsa'nın "halkı İsrail"in arasındaki fark son derece aşikardır.

Nazıralı İsa'nın iki ebeveyni de Hamursuz/Fısıh Bayramı'nda verdiği ziyafet için yıllık "hac"larını gerçekleştiren Yahudilerdi: Luka 2:41 - "İsa’nın annesi babası her yıl Fısıh Bayramı’nda Yeruşalim’e giderlerdi."

Nazıralı İsa, İncil'e göre Centiller'e karşı tavrı ve Centil ve Yahudiler arasında yaptığı ayrım konusunda da son derece açıktı:


Kendi halkı (yani Yahudiler) tarafından "Haham" diye çağrılır:






Ve Centiller de ona "Yahudi" der:


Yahudi yasalarını tasdik etmiştir:


Düzenli olarak Yahudi sinagoguna/havrasına gider ve orada ders verirdi, ve Yahudi Şabat günlerini kutlardı. Yahudiler onu çok sevip yüceltirlerdi:



Havra/sinagoglara sadece Yahudiler alınıyordu, yani bu kadar kanıta rağmen "A-a-a-ama İsa Yahudi değildi, Centildi!" gibi zayıf ve gülünç bir argüman yapmaya çalışacaklar sadece kendi cehaletlerini belli ederler. Centiller hem tutucu, hem de ortodoks Yahudiler tarafından o zamandan beridir (ve bugün de dahil olmak üzere) "kirli" sayılır:


Nazıralı İsa, İncil'e göre bu vakitte çoktan ölmüştü. Pavlus da bir Yahudi olmasına rağmen Centillere misyonerlik yapıyordu.


Ebeveynleri gibi, kendisi de Hamursuz/Fısıh Bayramı'nı kutlardı.




Hanukkah Bayramı'nı da kutlardı:


İbrani yazıtlarını alıntılardı:





Yukarıdaki durumda -elbette İsa'nın hayatının tamamı gibi kurmaca da olsa- Şeytan İsa'ya onun dengi olarak değil, ondan üstün bir varlık olarak geldiğine dikkat edin. Zira denk denge tapmaz.

Yahudi kimliğini gayet rahat bir şekilde kabul etmiştir:



Kandırılan pek çok Centil, Nazıralı İsa'nın Yahudiler tarafından öldürüldüğü için bir Centil olmak zorunda olduğunu savunmaya çalışmıştır. Ama bu -İsa'nın sözde hayat hikayesini içeren tek kaynak olduğundan, ve bundan ötürü İsa'yla ilgili elimizdeki tek referans noktası olması sayesinde rahatlıkla söyleyebileceğimiz şekilde- İncil'den de görebileceğimiz şekilde saçmalıktır. Aynı zamanda Yahudiler Yahudi yasalarını bozdukları için sadece Yahudileri cezalandırırlar, zira sadece Yahudi bir anneye doğan bir çocuk Yahudi olabilir ve bundan ötürü Yahudi yasalarına maruz bırakılabilir:






İsa bir Yahudi olarak gömülmüştür:


"Sorun çoğu insanın onlara söylenilen her şeye inanmasıdır. Hristiyanlığı ifşa etmek için, kişi "yasak bilgiler"e derin bir şekilde dalmalıdır. Kişi "okült" konularda yoğun araştırmalara başladığı zaman ara sıra korkunç tecrübelerle karşılaşacaktır. Bunun sebebi bu bilgileri koruyup "yasak" tutmak için yüzyıllardır akıtılan zihinsel/ruhani güçtür. Yüksek seviyleerdeki Ortodoks Yahudiler ve inanılmaz derecede yozlaşmış Katolik Kilisesi'ne bağlı Vatikan (ki kendileri her zaman için Centilleri kontrol etmek için bir araç olmuşlardır) gibi onların Centil uşakları bu gücü bilip yüzyıllardır kullanmaktadırlar. Bu yüzden kişi amanvermez bir şekilde ilerlemeye devam etmelidir. Bunun sayesinde gerçek gerçeklere ulaşılabilecek ve düşmanın kullandığı güçlerin artık etkisi olmadığı bir noktaya erişilir.
*Sadece işi açıklığa kavuşturmak için ekliyorum, bu benim başımdan geçirdiğim tecrübeler olmamıştır. Ben Şeytan'ın koruması altında bilgileri özgürce etüd ettim."
- Yüksek Rahibe Maxine Dietrich

NAZIRALININ KURMACA BİR YAHUDİ İCADI OLDUĞUNA DAİR KANITLAR İÇİN (bu konuda yazılar da zamanı gelince çevrilip yayınlanacak, tıpkı Muhammed'in hem varolmadığını, hem de olsaydı bile Yahudi olacağını adım adım kanıtlayan yazılar yayınlamamız gibi):

HRİSTİYANLIĞI İFŞALAMA (EXPOSING CHRISTIANITY)
Ruhani yozlaşmaları ifşalama: Ruhani Simya & İncil (Exposing Spiritual Corruption: Spiritual Alchemy & The Bible)


"Ve eklemek isterim ki bu konularda çok miktarda bilginin revize edilmesi gerekmektedir. Özetlemek gerekirse çoğu Ruhani Simyaya ait olan Magnum Opus ile alakalı olgular ruhani bilgileri genel halkın elinden yokedip "seçilmiş" belli bir azınlığın eline verip dünyayı sömürebilmelerini mümkün kılmak için çalınmış, bozulmuş ve fiziksel karakter ve yerler haline getirilmiştir."

Referanslar:
Yahudi Nazıralı - Yüksek Rahibe Maxine Dietrich (Yazının neredeyse tamamı ona aittir; biz de tercüme, uyarlama ve ufak bir önbilgi ekledik.)
İncil, Yeni Çeviri ve Kral James Versiyonuyla karşılaştırılmıştır.
Jesus is a Jew sitesi.




Etiketler: , ,