Güç Meditasyonları

Ön bilgi: Bu sayfa ilk başta planladığımızdan çok daha uzun oldu ve size bayağı yoğun bir bilgi yığması yapmış bulunduk. Ama artık gerekli bölümleri ayırdık, artık daha da rahat bir şekilde okuyabilirsiniz.

Önemli Güncelleme: Bu yazıyı bir süredir meditasyonları net bir şekilde uygulayabilmek için her gün takip eden okuyucularımız var, bunun farkındayız. Bu yazıda hala hangi meditasyonun nasıl yapıldığını bulabilirsiniz, ama eğer ki gün gün takip edebileceğiniz kolay bir program istiyorsanız artık bunu PDF haline sokup size buradan sunduk. 40 günlük meditasyon programını buyrun ve tepe tepe kullanın. 40 gün yazdığına da bakmayın, 8. sayfada bulunan "PROGRAM BİTTİKTEN SONRA OPSİYONEL MEDİTASYONLAR" bölümü takip edilerek bile en hızlı haliyle 6-8 ay, hatta aheste aheste ilerlerseniz size 1-3 yıl (ve hatta daha fazla) tepe tepe yetecek derinlikte meditasyonların bilgilerini sizin için oraya linkledik. İyi eğlenceler!


Esenlikler. Her zaman teorik, bilgi verici nitelikte yazıyoruz. Ama artık insanlara direkt olarak faydalı olacak bir şey olan güç meditasyonlarını paylaşacağız. Bu konudaki Türkçe kaynaklarda da diğer hemen her konuda olduğu gibi çok yanlış bilgiler var. Gerek başka varlıklardan, mesela Şeytan'dan direkt enerji çekmeye çalışmak olsun, gerek kanlı çalışmalarla enerji yükseltmeye çalışmak olsun; ya insanın ruhuna zararlı ve dejenere öğretiler, ya da direkt parazitik çalışmalar veriliyor. Gerçek güç meditasyonunun ne olduğu ve nasıl yapılacağı hakkında fazla bir bilgi yok ne yazık ki. Ama aslında ruhaniyet ve güç meditasyonu o kadar zor bir şey değil. Otantik ruhani pratikler hem kolay, hem doğal, hem de zevklidir. Bizim burada vereceğimiz meditasyonlar da genellikle Astaroth'un Sekiz Yönlü Yolunu takip eder. Bu İslam veya Hristiyanlıkta anlatıldığı gibi adap veya "ahlak"la alakasızdır. Gerçekte, Sekiz Yönlü Yol zihnin ve ruhun güçlerini çok arttıran şu maddeleri gözlemlemeyi ve pratik etmeyi içerir:


1. Asana'lar - Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Beş Tibetli ve Tai Chi gibi vücudu fiziksel olarak pozisyonlandırmalar. Kundalini yılanının güvenli bir şekilde yükselişini mümkün kılmak için fiziksel vücudumuzun da omuriliğin nazikçe gerilmesi ve hareket ettirilmesiyle güçlendirilmesi gerekir.

2. Pranayama - Nefes Egzersizleri. Bunlar hakkında ileride sitemizde daha çok yazı yazacağız.

3. Dhyana - Meditasyon.

4. Mantra'lar - Belli amaçlar ve/veya kişisel güçler elde etmek için güç kelimelerinin titretilmesi.

5. Yantra'lar - Sigiller ve belli semboller üzerine meditasyon [en yüksek etki için mantra titretmeyle birlikte kullanılır.].

6. Mudra'lar - Vril'i [chi/prana/"cadıgücü"] aktive edecek belli el mühürleri.

7. Bandha'lar - Yılanı uyarıp yönlendiren enerji kilitleri.

8. Maithuna - Partner veya partnerlerle, veya yalnız yapılan cinsel aktivite. Yaşam gücünü hem aktifleştirmek, hem de arttırmak için orgazm çok önemlidir. Bu yüzden Hristiyan Kilisesi ve Müslüman programları tüm ruhani güç ve bilgiyi yoketme çalışmalarında sürekli olarak cinsel aktiviteye sınırlar koyup cinselliği lanetlerler.

Yukarıdaki yazanların hepsini uygulamak kişinin güçlerini büyük oranda arttırmasına yarayacak ve Tanrılığa ulaşma süresini kısaltacaktır.

Ufak bir girişten sonra şimdi de meditasyonlara geçelim. Aşağıda 40 günlük bir program var. Bu programı takip etmenin şu faydaları olacak:

- Aura temizliği aracılığıyla ruhani hijyen ve iyileşme.

- Zihni kontrol edebilmek ve iradeyi güçlendirmek için boşluk meditasyonu.

- Tinsel enerji "motorlarınızı" döndürüp enerji seviyenizi arttırmak için çakra açma egzersizleri.

- Tinsel enerjinizi maksimuma çıkarmak için çakra döndürme egzersizleri.

- Biyoelektrik alanınızı silahlaştırılmış, evrensel bir koruma alanına çevirmek için çalışmalar.

- İsteğiniz buysa düşmana karşı savaşta en kısa zamanda yerinizi alabilecek seviyeye geleceksiniz. Almanız tavsiye edilir. :)

- Çok daha enerjik ve sağlıklı hissedeceksiniz.

- Psikolojik olarak da kendinize bir programa sadık kalabileceğinizi ve de yetenekli olduğunuzu kanıtlamış olacaksınız.

- Du'at'ın Tanrıları'nı ve Şeytan'ı ruhani gelişim ve büyüme isteğinizden ötürü memnun etmiş olacaksınız.

Bu faydaların bir kısmında Şeytan ve Tanrılardan bahsediyoruz ama bu programı takip etmek için Satanist olmanıza gerek yoktur. Elbette Satanist olmak size Tanrıların koruması ve rehberliğini de sağlar ama Şeytan belli "elit" bir kesimi değil, insanlığın tamamını temsil eder ve öğretilerimiz bu yüzden herkese açıktır. Burada verdiğimiz 40 günlük meditasyon programında sabah ve akşam meditasyonlarınız olacak. Sabah-akşam meditasyon yapmak sadece sabah veya sadece akşam meditasyon yapmaktan çok daha faydalıdır. Son olarak da bu meditasyonları aksatmak biyoelektriğinizde dalgalanmalar yaratacağından mutsuzluk, sinirlilik, düşük enerji gibi ruh hallerine girebilirsiniz. Programın kendisini az yukarıdaki linkten edindikten sonra aşağıda da her bir meditasyonun nasıl yapıldığını okuyup anlayabilirsiniz.

NOT:Bu yazı öteki şekilde çok uzun olacağı için Çakra Açma Meditasyonlarını ayrı bir yazıda topladık. Açmanız gereken çakranın egzersizine o yazımızdan bakabilirsiniz.


Aura Temizliği:

Önünüzde bir güneş düşün. Parlak, altın sarısı-beyaz ışınlarını vücudunuzun tüm ön kısmına gönderiyor. Bu ışınları hissetmeye odaklanın, aynı zamanda da görsel olarak da kafanızda imajını kurmaya çalışın. Bu his ve imajı kavradıktan sonra bu güneşi kopyalayıp arkanıza da koyun. Güneş ışınları sırtınızı da bütünüyle aydınlatıyor. Bunu da becerdikten sonra birer tane yukarınıza ve aşağınıza koyun. Sonra da sol tarafınıza ve sağ tarafınıza. Bu güneşler parlak, iyileştirici ve rahatlatıcı ışınlarını vücudunun her parçasına gönderiyor. Siz de parıldıyorsunuz ve her tarafınızda altın sarısı-beyaz renkli ışınlar var. Bu ışıkların vücudunuzdaki, ruhunuzdaki ve auranızdaki tüm negatif bağlantıları, enerjileri ve pislikleri yakıp temizlediğini hayal edin. Güneşin hayat dolu ışınlarının altında hiçbir şansları yok. Sonra 7 çakranıza da tek tek minyatür güneşler koyup onları da bu şekilde temizlediğini düşünüp hissedebilirsiniz.

Koruma Aurası:

Öncelikle etrafınızda altın sarısı-beyaz bir aura hayal edin. Bunu sürdürürken içinizden "Auram tüm negatif enerjileri, kötülükleri ve hasetliği bana zarar vermeden aynen sahibine geri gönderiyor. Bu koruyucu enerjileri Şeytan'daki kardeşlerimle paylaşıyorum." diye dokuz kere tekrar edin ve buna inanın. Sonra her nefes alışınızda içine yine güneş renginde (yani altın sarısı-beyaz) ve parıldayan enerjiler çektiğinizi hayal edin ve tüm varlığınızı doldurduğunu hissedin. Sonra her nefes verişinizde de bu enerjilerin çıkıp auranızı doldurup daha da parlaklaştırdığını ve güçlendirdiğini hayal edin ve hissedin. Bu nefes alıp vermeyi de dokuz veya dokuzun katları kadar yapın. Zaman içinde ekleyebildikçe nefes eklemeye gayret edin, çünkü auranızı daha uzun süre bu şekilde "şarj" etmenize yarar. Başlangıçta çoğu egzersiz için altın sarısı-beyaz enerjiler kullanırız çünkü bu iyileşmenin, korumanın ve temizlemenin rengidir ve kullanması kolaydır. Aynı zamanda Güneş'in enerjileri de bu renktir. Daha gelişmiş bir seviyeye gelince auranızı farklı renklere sahip enerjilerle şarj edip etkilerini görebilirsiniz veya Satanist iseniz elektrik mavisi Satanik Enerjileri kullanarak da şarj edebilirsiniz, ama şimdilik güneş enerjileri yeterli olacaktır.

Not: TÜM nefes egzersizlerinde en ama en önemli şey rahatlıktır. Herhangi bir nefes egzersizi fazla veya zor geliyorsa söylenilen tekrar sayısından daha azını yapabilirsiniz. Dokuz yerine altı, hatta üç nefes ile bile başlayabilirsiniz. Sonra alıştıkça ve rahat olduğunuz ölçüde zaman içinde nefes ekleyebilirsiniz. Bu not konu hangi nefes egzersizi olursa olsun geçerlidir.

Boşluk Meditasyonu:

Boşluk Meditasyonu "zihni sakinleştirmek" veya "Farkındalık Meditasyonu" olarak da bilinir. Boşluk meditasyonunun faydaları arasında istenmeyen düşünce ve etkileri istenilen anda kapatabilme, (sıradan insanların halinde olduğu gibi) düşüncelerin tarafından kontrol edilmek yerine düşüncelerini kontrol edebilme ve de iç huzur hissi edinme vardır. Güç meditasyonlarını uygulayan herkes için Boşluk Meditasyonu çok önemlidir ve gelişmiş büyü pratiklerinde başarılı olmak için önemlidir. Güç meditasyonları düşüncelerimizin gücünü de arttırır ve bu yüzden düşüncelerimizi kontrol edebilmek, isteğe göre açıp kapatabilmek veya odaklayabilmek çok önemlidir. Aynı zamanda güç meditasyonları düşüncelerimizi güçlendirdiği için duyarlılığı ve farkındalığı yüksek olan insanlar bu düşünceleri telepatik olarak daha kolay hissedebilirler. Boşluk Meditasyonu zihni eğittiği için başka insanlar düşüncelerimizi bilemezler. Şimdi, ön bilgiden sonra Boşluk Meditasyonunun nasıl yapıldığına geçelim:

Boşluk meditasyonu için birden fazla teknik vardır ama en nihayetinde hepsi kafamızdan düşünce
geçmemesini sağlamak üzerinedir. Amaç düşüncelerimizi kapatıp şimdiye ve buraya odaklanmaktır.
Belli nefes egzersizleri bunu kolaylaştırabilir, ve hafif bir trans haline girmenize de yardımcı olur. Örneğin düşünmeyi bırakırken altı saniye kadar nefes alıp, altı saniye kadar nefesimizi tutup yine altı saniye kadar bir sürede verebiliriz. Ama bu saniyeleri zihnimizden saymak yerine tahmini bir süre devam etmek gerekir çünkü aklımızdan herhangi bir düşünce veya ses geçmemesini sağlamak Boşluk Meditasyonunun amacıdır. Yani düşünmemek. Zihnimizin tamamen bomboş olması. Bu meditasyonu gözler açıkken bir objeye odaklanıp da yapabilirsiniz, gözlerini kapatıp içine odaklanıp rahatlaya da bilirsiniz. Gözler kapalıyken Boşluk Meditasyonu yapmak transa girmenin yollarından da biridir.


Tam Yogik Nefes:


Bu nefes egzersizi yeni başlayan yoga öğrencilerine öğretilen ilk ve temel nefes egzersizlerinden biridir.

Omuriliğiniz düz olacak şekilde oturun veya ayakta durun. Burnundan nefes alın. Alt karın kaslarınızı dışarı itip ilk önce ciğerlerinizin dibini havayla doldurun. Sonra orta kısmını, en son da en üst kısımlarını doldurun. Sonra nefesinizi 5, 8 veya 10 saniye tutun (en rahat hangisiyse, bunu asla zorlamayın. Hatta 5 saniye bile fazlaysa 3 ile de başlayabilirsiniz.). Sonra da önce alt karın kaslarınızı kasıp ondan sonra da karın kaslarınızı ciğerlerinizin orta ve üst kısmını içlerinde hiç hava kalmayana kadar boşaltacak şekilde kasın. Bunların hepsini yapınca bir tekrar yapmış oluyorsunuz. Başlarda 8-10 tekrar yeterlidir. Tabii o kadarı bile zor geliyorsa daha azı da mümkün. İlerledikçe daha da fazla yapabilirsiniz, hatta en nihayetinde normal nefes almanızı bunla değiştirmek size çok fayda sağlayacaktır.

Bu nefes egzersizi biyoelektriği yükseltmeye ve insanı daha gelişmiş nefes egzersizlerine hazırlamaya yarar.

Not: Nasıl yapıldığını anlamadıysanız veya emin değilseniz buradaki videodan izleyebilirsiniz:

Çakra Döndürme:

Bu meditasyon sadece birkaç dakika alır ve odaklanmaya olanağınız olan her yerde yapabilirsiniz. Kolay ve zamanınızın olmadığı zamanlarda uzun meditasyonların yerine bunu da uygulayabilirsiniz.

Dikkatinizi omuriliğinizin köküne, kuyruk sokumunuza odaklayın ve kök çakranızı bir girdap (veya başka deyişle küçük bir piramit) gibi hayal edin. Bu çakrayı dolgun, güçlü bir kırmızı olarak hayal edin ve döndür. Bu çakrayı kendi kendine ve hızlı bir şekilde dönene kadar döndürmeye devam edin. Uç noktasının yukarı baktığına emin olun.

Tüm çakralar için bu döndürmeyi yapın, her birinin rengini ve baktığı yönü doğru hayal edip kendi kendine ve hızlı bir şekilde dönene kadar döndürün. Her bir çakrayı zengin, parlak bir renkte, dönen bir girdap olarak hayal edin. Çakraların yerini bilmiyorsanız bu belgede çakralara dair tasvirler ve bilgiler bulabilirsiniz. Özellikle sondaki resimler çok yardımcı olur.

1. - Kök Çakrası - Kırmızı, yukarı bakar.
2. - Sakral Çakra - Turuncu, yukarı bakar.
(Bu iki çakra hariç diğer hepsi aşağı bakar, yani ters piramit şeklindedir. Bir de bunun haricinde kalp
çakrası iki yöne de bakar, sanki iki piramidi geniş uçlarından yapıştırmışsınız gibi.)
3. Güneş Çakrası/Solar Çakra - Altın rengi, aşağı bakar.
4. Kalp Çakrası - Yeşil, bunun şekli az önce parantezde de anlattığım gibidir. Bu şekle yoni denir.
5. Boğaz Çakrası - Güçlü bir gökyüzü mavisi, aşağı bakar.
6. Altıncı Çakra - Koyu mavi veya lacivert, aşağı bakar.
7. Taç Çakrası - Mor, aşağı bakar.

Altıncı çakrayı döndürürken Üçüncü Gözünün arkasına, beyninizin içine odaklanın. Pek çok insan yanlış bir şekilde 3. Gözün 6. Çakra olduğuna inanıyor. 3. Göz 6. Çakranın bir uzantısıdır, çakranın kendisi değildir.

Her bir çakranın güçlü, parlak bir rengi olmalıdır. Kara veya kirli çakralar düzgün çalışmayanlardır. Bunları döndürmeye ve gözünüzde canlandırmaya devam edip orijinal, güçlü renklerine döndürebilirsiniz. Veya sadece auranızı temizleyebilirsiniz.

Çakralar daha hızlı döndüğü zaman bu bizi talihsizlik ve hastalıklardan korur, bizi astral düzlemlere açar ve de hem fiziksel dünyada, hem de astralde bizi korur. Böyle enerji çalışmalarının her gün yapılması gerekiyor ki güçlü bir enerji alanı kalıcı olarak kurulsun; kısa dönemde kazanılan faydalar kaybedilebilir veya geri kazanılması zor olabilir.
                       
Temel Meditasyonu:
Bu tüm büyünün temeli olan egzersiz zihninle çalışma enerjiyi manipüle etme konularında bir pratiktir.

Rahat bir koltuk veya sandalyede oturun veya yatın, ve rahatlayın.

Her nefesinizde sadece akciğerlerinizin hava değil, aynı zamanda tüm vücudunuzun da enerji soluduğunu hayal ve irade edin. Tüm vücudunuzla enerji soluyorsunuz. Nefesiniz, enerji emmek için bir odak.

Her nefes alışınla vücudunuzun her bir santiminin aynı anda enerji emdiğini bilerek devam et. Tıpkı kuru bir süngerin suya batırıldığında suyu emmesi gibi her nefeste vücudunuz da enerji emmeli.

Herkes bir birey olduğu için enerjiyi her birimizin nasıl hissettiği kişiden kişiye göre biraz fark
gösterecektir.

Bunu ters çevirmek için enerjiyi dışa doğru nefes verirken soluyun. Bu sizi yorabilir ve bu yüzden de sık sık yapılmamalı, ama nasıl dışa enerji verildiğini anlamak için pratik yapabilirsiniz.

* Enerjiyi dışa solumak; tılsımları güçlendirmek, sigilleri şarj etmek, iyileşmek ve bunun gibi enerji
kullanmanız veya yönlendirmeniz gereken bir durum olduğu her yerde kullanılabilir.

* Enerji, aynı zamanda da önce solunup emilebilir ve ondan sonra da vücudunuzun belli bir bölgesine
iyileşme için yönlendirilebilir.

* Çok kısa bir zaman içinde enerjiyi içine solurken hissedebilmeniz mümkün olacaktır. İlerledikçe enerjiyi kafanızda canlandırman gerekmeden görebileceksiniz.

* Bu egzersizdeki en önemli şey hissetmektir, özellikle de yeniyseniz. Enerjiyi göremiyorsanız görmeye uğraşmak dikkatinizi dağıtabileceğinden buna uğraşmayın. Sadece hissetmeniz yeterlidir.

İlerledikçe bu enerji emme tekniğini Güneşten veya başka istediğiniz her şeyden enerji emmek için
kullanabilirsiniz.




Referanslar:

Astaroth'un Sekiz Yönlü Yolu hakkında bilgi ve Joy of Satan 40 günlük ruhani gelişim programını sağlayan Joy of Satan organizasyonuna teşekkürler.

Etiketler: , , , ,